God natt♥

Vi får se hur uppdateringen här i bloggen blir i morn, ska nämligen till ikea i morn efter skolan och sen måste jag även plugga och så ska jag träna och gå en prommenad med Ella och så. Men något inlägg ska jag nog hinna med;)




God natt sötnosar!♥












Hemsidan

Karolina Persson

Vad tycker ni?







Vad tycker ni, höst vs vinter? Det är samma bilder bara från lite olika vinklar och olika årstider. Själv har jag nog svårt att bestämma mig ( som vanligt ).












Hemsidan

Karolina Persson

Hemma igen

Nu är jag hemma från prommenaden. Blev en hel del bilder och även träning med älskligen, som gick lös nästan hela tiden:)<3 Bilder kommer nog i allafall senare.


Nu ska jag snart äta och sedan blir det till att plugga, fan vad tråkigt! Men man måste ju tyvärr..





Bjuder på denna bild innan jag går. Meej, tog den alledes nyss. ( webcam, dålig kvalité. )














Hemsidan

Karolina Persson

Ut på prommenad!:D

Hej, ska ni ut på en långprommenad med Ella och kameran, haha. Nej, men ska ta lite bilder hade jag tänkt. Och när jag säger lite då menar jag typ 400.. hmm.. om man nu kallar det lite?


Jag skulle igentligen åkt till ikea i dag men vi ska ta det i morn när jag kommer hem i stället. Måste plugga till en stort jävla No - prov också, så jävla tråkigt alltså! I hate '' no ''! Hahah!


Bjuder i allafall på en bild innan jag går, tog den i september när vi var på klassresa. Gillar den faktiskt!:)





Som jag redan nämt, så är det stort copyright och jag copyright skyddar alla mina bilder, det är det som står i vänstra härnet av bilden.





Vi hörs senare!<3










hemsidan

Karolina Persson

Välkommna!

Hej, och välkommna till vår nya blogg!:) Jag heter Karolina Persson, 13 år. Bor i Huddinge, ca 1 mil söder om stockholm. Har ett enormt hund samt foto intresse. Har en liten jack russell terrier flicka vid namn Ella som är 9 månader. Vi tränar agility ( inte på någon hög nivå en då hon fortfarande är ung ), lydnad och freestyle. Ställer även ut henne.


Här i bloggen kommer ni få följa oss i vår vardag, mig, vår träning, ta del av foton ( starkt copyright på alla bilder! ) etc. Och ni får jätte gärna lämna en kommentar så vi vet att ni varigt här!:D


Vi har även en
hemsida där ni kan kika in, bloggar även där. Där kan ni även läsa mer om oss o.s.v.















Karolina Persson

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0